Clinica EndoPlus
Prof. Emerit Dr. Ioan COMAN
   

Cardiologie

Doctorul Marțiș Alexandru, medic specialist cardiolog, competență în cardiologie intervențională, este un cardiolog cu o vastă experiență în diagnosticarea și tratarea problemelor de sănătate ale inimii și sistemului cardiovascular. El oferă următoarele servicii în cadrul instituției noastre:
  • Consultații cardiologice : evaluări atente prin dialog deschis și detaliat oferind informații și sfaturi privind patologia cardiovasculară diagnosticată sau privind prevenția apariției bolii cardiovasculare.
  • EKG(electrocardiogramă): este un test non-invaziv prin care se înregistrează activitatea electrică a inimii. Această investigație contribuie la diagnosticarea anumitor afecțiuni cardiovasculare precum tulburările de ritm cardiac sau ischemia miocardică.
 
  • Ecocardiografie doppler: tehnică imagistică non-invazivă utilizată pentru a evalua structura și funcția inimii. Prin intermediul ei se obțin imagini detaliate ale inimii și a structurilor adiacente. Ca și exemplu ecografia cardică oferă informații privind anatomia cavităților cardiace, contractilitatea ventriculară, funcția și anatomia valvelor cardiace, a vaselor de sânge, etc.
 
  • Ecografie doppler vasculară – evaluare imagistică non-invazivă, care oferă informații importante privind anatomia și funcția venelor și arterelor. Este utilizată pentru diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor vasculare, precum: boala arterială periferică (îngustarea sau blocarea arterelor), tromboza venoasă (prezența cheagurilor de sânge la nivelul sistemului venos) anevrisme și complicațiile secundare ( dilatarea anormală a unei porțiuni din peretele aterial), evaluarea grafturilor vasculare cu monitorizarea patenței by-pass-urilor vasculare.
 
Pentru mai multe informații sau programări: 0799 724 224
CV Martis ALexandru