Clinica EndoPlus
Prof. Emerit Dr. Ioan COMAN
   

Acasa

Receptie - Clinica Endoplus - Urologie Cluj

EndoPlus – o clinică medicală inovatoare pentru sănătatea ta!

 

Într-o lume în continuă evoluție, ne dorim să oferim pacienților noștri cele mai bune servicii medicale, adaptate nevoilor lor și bazate pe cele mai moderne tehnologii și tratamente. Astfel, suntem mândri să vă prezentăm EndoPlus, o clinică medicală ce aduce împreună specialiști din diverse domenii, oferind servicii complete și personalizate, într-un mediu prietenos și reconfortant.

Printre noile servicii incluse în oferta noastră, pe langa urologie/andrologie se numără si proctologia și flebologia. Întrucât sănătatea sistemului uro-genital și a tractului gastrointestinal sunt aspecte fundamentale ale stării noastre de bine, punem la dispoziția pacienților noștri echipamente și tehnici de ultimă generație pentru diagnostic și tratament. Consultațiile se desfășoară într-un cadru confidențial și respectuos, iar specialistul nostru calificat va găsi cele mai bune soluții pentru problemele dumneavoastră, utilizând tehnici minim invazive și nedureroase, ori de cate ori este posibil.

Pe lângă aceste servicii de specialitate, EndoPlus se distinge prin faptul că oferă și consultații în cardiologie și medicină internă. Având în vedere că bolile cardiovasculare sunt una dintre principalele cauze de mortalitate în ziua de astăzi, avem o responsabilitate crescută în a monitoriza și trata afecțiunile cardiace. Echipa noastră de cardiologi vă va evalua riscul cardiovascular și vă va oferi sfaturi personalizate privind prevenția și îngrijirea inimii voastre.

Totodată, medicina internă reprezintă coloana vertebrală a oricărei discipline medicale, având rolul de a coordona și trata în mod global pacienții cu diferite boli sau afecțiuni. La EndoPlus, suntem mândri să avem specialiști în domeniul medicinei interne care vor oferi consultanță competentă și coordonare în gestionarea tuturor aspectelor de sănătate.

În plus, ne-am luat angajamentul de a oferi cea mai bună experiență diagnostică, prin intermediul serviciilor de imagistică și laborator oferite în cadrul clinicii noastre. Avem aparatură de ultimă generație, care ne permite să efectuăm investigații detaliate și precise, astfel putem stabili un diagnostic corect, într-un timp cât mai scurt. Testele de laborator, effectuate in incinta clinicii sau in colaborare cu alte servicii medicale sunt realizate de către personal specializat, astfel încât puteți avea încredere în corectitudinea rezultatelor obținute.

La EndoPlus, ne-am propus să punem pe primul plan confortul și siguranța pacienților noștri. De aceea, investim constant în aparatură modernă și în formarea profesională a personalului nostru, pentru a vă oferi cele mai bune servicii medicale. Ne pasă de starea voastră de sănătate și suntem aici pentru a vă ghida pe drumul cel mai bun spre recuperare și stare de bine.

În final, te invităm să ne treci pragul și să te convingi de calitatea serviciilor oferite de EndoPlus. Echipa noastră de specialiști se află la dispoziția ta, pentru a răspunde întrebărilor tale și pentru a găsi cele mai bune soluții în îngrijirea sănătății tale. La EndoPlus, prioritatea noastră este să vă oferim servicii medicale de înaltă calitate, într-un mediu plăcut și profesional.

Prioritatea noastră – Sănătatea dumneavoastră!

Vă invităm să apelați cu încredere!

Date de identificare fiscală:
S.C. E URO S.R.L.
Nr.ord.Reg.Com: J12/66/2002
C.U.I.: 14388990

Adresă:
Bld. N. Titulescu Nr. 18
Cluj-Napoca

Receptie - Clinica Endoplus - Urologie Cluj
Sala de asteptare - Clinica Endopolus - Urologie - Cluj
Sala asteptare - Endoplus Cluj - str. Emil Racovita
Uro-Cluj.ro - Clinica Endoplus - Urology - Romania
Sala de operatie - Clinica Endoplus - Urologie - Cluj
Endoplus - Urologie - Cluj-Napoca - Sala de operatie
Uro-Cluj - Clinica Endoplus - Urology - Surgery
Clinica Endoplus - Urologie - Sala de operatie
Clinica Endoplus - Urology - Cluj-Napoca - Romania