Clinica EndoPlus
Prof. Emerit Dr. Ioan COMAN
   

Creșterea duratei vieții în societatea modernă, din păcate nu se însoțește întotdeauna și de o creștere a calității acesteia. Stresul zilnic, poluarea, obiceiurile alimentare nesănătoase, sedentarismul, duc la uzura organismului și la îmbolnăvire.
Dacă ești obosit în mod cronic, calitatea somnului tău lasă de dorit, ai dificultăți în a te concentra în afacerea ta sau la locul de muncă, dacă te simți deprimat, dacă ai început să te îngrași, deși nu mânânci mai mult decât în urma cu câțiva ani, dacă ți-a scăzut dorința de sex, fermitatea sau durata erecțiilor lasă de dorit, e posibil să ai un deficit de testosteron.

HOT reprezintă un ansamblu de măsuri terapeutice farmacologice, igieno-dietetice și fizice prin care este restabilit un nivel hormonal optim și echilibrat și care duc la creșterea spectaculoasă a calității vieții bărbaților cu deficit de testosteron +/- alte dezechilibre hormonale.

Optimizarea nivelului de testosteron este fundamentul HOT (la care se adaugă managementul estrogenilor, prolactinei, DHT, insulinei, cortizolului, somatotropului, hormonilor tiroidieni), dar pentru e beneficia din plin de rezultatele terapiei, sunt esentiale un regim alimentar sănătos și o viată activă din punct de vedere fizic, cu mișcare multă și sport.

Sub coordonarea Prof Dr. Coman Ioan, la Clinica de Urologie și Andrologie Endoplus, practicăm HOT în echipa pluridisciplinară, la cele mai moderne standarde, individualizată la nevoile și situatia fiecărui pacient, pentru rezultate optime atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Viața ne este dată pentru a ne bucura de ea. Vrem să te ajutăm să trăiești mult, activ și productiv, să fii sănătos, să te simți bine, să fii optimist, puternic și plin de energie, spre bucuria familiei și a celor dragi.

Dr Cristian Neciu
medic specialist chirurg
medic rezident urologie